Etiquetes adhesives per a empreses

Empresa d'etiquetes adhesives onlineLa majoria de negocis que produeixen o comercialitzen productes físics o serveis, precisen en algun moment de l’ús d’etiqueta. I cada producte té les seves peculiaritats i pot requerir diferents tipus d’etiquetatge. En COVET som una impremta d’etiquetas adhesivas online.

Empresa de solucions en etiquetes autoadhesives

T’oferim solucions perquè disposis de les teves etiquetes autoadhesives de qualitat de forma ràpida i econòmica. Amb una gran varietat de tipus de paper, acabats i tipus d’adhesiu, aquí trobaràs les etiquetes adhesives personalitzades que necessites per a la teva empresa.

> Etiquetes de paper

Les etiquetes de paper són les més bàsiques però de les més usades en impressió digital d’etiquetes.

> Etiquetes de tèxtils

Les etiquetes no termoadhesives de tela, tenen la textura del teixit. Són idònies per a l’etiquetatge de calçat, afegint un toc de qualitat, distinció i autenticitat al seu producte. En COVET li oferim el servei d’impressió d’etiquetes de tela. Podemos lliurar les seves etiquetes en rotllos autoadhesivos o per unitats.

> Etiquetes de polipropilè

El polipropilè és una fibra sintètica que s’obté per polimerització del propilè. Les seves propietats són ideals per a la fabricació d’etiquetes, que es lliuren en rotllo o en altres formats.

> Per tipus d’acabat

Una etiqueta adhesiva no és solament un disseny amb un tipus de paper. La forma de l’etiqueta i el seu tipus d’acabat poden afegir-li un toc especial. Segons les seves necessitats, en COVET disposa de diferents tipus d’acabat per a les seves etiquetes personalitzades:  etiquetes penjantss, etiquetes rodones, quadrades o amb un forma personalitzada mitjançant troquelar o fins i tot amb relleu.  A més, disposa de tipus d’acabat, com el plastificar, que no solament afegeix més valor al seu aspecte estètic, sinó que aporta un plus de funcionalitat, atorgant major capacitat de resistència i, per conseqüència major durabilitat.

> Per tipus d’adhesiu

En COVET trobarà l’assessorament professional necessari perquè pugui triar, amb seguretat, el tipus d’adhesiu més adequat a la superfície on va a aplicar les seves etiquetes i adhesius. Perquè existeixen al mercat una varietat enorme de tipus d’adhesius que són diferents entre si i compleixen diferents funcions. No és el mateix una etiqueta autoadhesiva que hagi d’aguantar baixes temperatures o que sigui resistent a l’aigua o removible. Expliqui’ns quines etiquetes necessita i les característiques del seu producte i li assessorarem sense cap compromís.

Preguntes i respostes sobre etiquetes adhesives

>  És car imprimir etiquetes en color?

Colores de etiquetas autoadhesivasEn moltíssimes ocasions, els negocis utilitzen etiquetes que solament tenen 2 o 3 colors, i en molts casos no es plantegen utilitzar un paper imprès amb un dels colors i imprimir amb l’altre color, aquest petit “tip”, pot suposar grans estalvis econòmics, aconseguint etiquetes adhesives barates. És fàcil i simple, ja que el nombre de colors (o negres) a imprimir afecten el cost final de la producció.

Si aquest és el seu cas, cridi’ns i, sense cap compromís, li farem un pressupost del prez de les seres etiquetes i podrà valorar, vostè mateix, la diferència que significa si escau. Aconseguirà etiquetes més econòmiques.

> Quin és el millor paper per a la meva etiqueta?

Etiquetas en rollos autoadhesivasEn COVET, disposa, ja sigui per necessitats del disseny o funcionalitat de l’etiqueta, de diferents colors de fons per a les etiquetes de la seva empresa. Perquè no és el mateix una etiqueta autoadhesiva per a una promoció en el Punt de Venda que una etiqueta de transport d’embalums.

La impressió de etiquetes adhesives té usos gairebé infinits. Els adhesius tant poden destinar-se para etiquetar una ampolla de vi, una cervesa artesanal, etiquetar productes d’alimentació, un formatge o un paquet d’una tenda online. Vivim envoltats d’etiquetes, perquè són útils, pràctiques i formen part de la distinció i identificació de cada producte.

Per aquest motiu és tan important seleccionar el tipus de paper més adequat per a cada aplicació. Podemos lliurar les seves etiquetes autoadhesivasen rotllo, fulles o per unitats.

Amb l’etiqueta adequada, a més d’identificar els seus articles o paquets, aconseguirà diferenciar-se més de la seva competència i transmetre els valors de la seva marca amb molta més força.

> Puc aportar jo el disseny de l’etiqueta?

Tant si ja compta amb un disseny propi o amb el seu dissenyador de confiança, com si necessita plasmar la seva idea en un disseny atractiu, COVET és el seu aliat professional en la impressió d’etiquetes. Com empresa d’etiquetes autoadhesives, li assessorarem en l’elecció del millor suport i acabats perquè el seu producte compti amb els adhesius personalitzats que necessita.

> També ofereixen el servei de dissenyador gràfic?

Si té una idea o una necessitat, però li falta un disseny, en COVET té a la seva disposició el nostre equip de dissenyadors que li assessoraran i realitzaran una proposta per al seu projecte. Els nostres dissenyadors treballen sempre amb un doble objectiu: que l’etiqueta autoadhesiva de la seva empresa realitzi la funció principal — informar al client sobre el producte, mostrar el codi de barres, dates de caducitat, talles, mostrar la seva marca, etc.— i que transmeti correctament els valors de la seva marca — tant a través del disseny com també de la correcta elecció dels acabats—.

> Quant costaran les meves etiquetes?

Etiquetas baratas y económicasEstà en el lloc correcte. Som la seva empresa d’etiquetes. Endavant!  Contacti ara i sol·liciti el seu pressupost sense compromís per imprimir les seves etiquetes autoadhesivas. El nostre equip està a la seva disposició per atendre-li.