Etiquetes amb relleu

L’estampació en sec sense tinta, aporta un relleu que destaca a la vista
i al tacte perquè imprimeix amb efecte volum a certes àrees de la superfície.

Etiquetas con relieve imagen

L’estampació en sec es recomana per donar més rellevància als logos i per conferir certa distinció al disseny final de les etiquetes.

Les etiquetes autoadhesives amb relleu permeten oferir un acabat de qualitat als seus etiquetes, destacant la seva marca o detalls del disseny d’una forma molt atractiva.

Mitjançant l’ús de relleus 3D realitzats a pressió, a impremta Covet podem realitzar les seves etiquetes autoadhesives amb relleu.

Com es realitzen els relleus?

La tècnica del relleu consisteix a usar pressió per ressaltar detalls concrets de l’etiqueta, ja sigui el seu logotip, imatges, textos, escuts o motius de decoració. Aquesta tècnica permet aportar alçada a aquests elements fent que destaquin respecte a la resta i donant un acabat de qualitat que ofereix valor afegit als seus productes.

Aplicacions de les etiquetes amb relleu

Podem aplicar la tècnica del relleu a diferents tipus de suports i materials, generant infinitat de possibilitats. Es poden aplicar relleus a etiquetes per a ampolles, etiquetes penjants, rodones, etc.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per demanar pressupost sense compromís. Pot fer-ho mitjançant el formulari d’aquesta mateixa pàgina.

TENS ALGUNA CONSULTA?

Sol·licita'ns pressupost, planteja'ns els teus dubtes!

Aquí tens un formulari i dades de contacte

Tipus de paper*:

Acabats*:

Format*: