Etiquetes metalitzades

L’ús d’etiquetes autoadhesives amb paper metal·litzat aporta un toc de distinció i sofisticació als seus productes.
Tenim etiquetes autoadhesives de paper metal·litzat en acabat platejat i daurat.

Etiquetas metalizadas, plateadas y doradas

L’ús d’etiquetes autoadhesives amb paper metal·litzat aporta un toc de distinció i sofisticació als seus productes. Tenim etiquetes autoadhesives paper metal·litzat en acabat platejat i daurat.

Usos de les etiquetes autoadhesives paper metal·litzat

Si busca un tipus d’etiqueta metal·litzada, en Covet li oferim diferents papers adhesius metal·litzats amb una superfície acabada amb efecte or o plata.

Qualsevol impressió sobre el paper metal·litzat comptarà amb l’aire sofisticat i el toc de distinció i diferenciació que ofereixen aquests metalls.

Etiquetes platejades i etiquetes daurades

Pot escollir. Disposem d’etiquetes platejades i d’etiquetes daurades amb efecte metàl·lic. Poden ser també mates o brillants (mitjançant propilè o alumini respectivament).

Demani pressupost

En resum, les etiquetes autoadhesives metal·litzades li donaran un toc de distinció als seus productes. Si necessita imprimir etiquetes platejades o daurades, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres trucant-nos o omplint el formulari en aquesta mateixa pàgina.

ETIQUETES AUTOADHESIVES D’ESTANY

Etiquetes autoadhesives d’estany impreses en relleu amb ombrejats i diversos colors. Ideals per a envasos amb formes complexes. Aportaran exclusivitat i sofisticació als productes més excepcionals.

TENS ALGUNA CONSULTA?

Sol·licita'ns pressupost, planteja'ns els teus dubtes!

Aquí tens un formulari i dades de contacte

Tipus de paper*:

Acabats*:

Format*: