Etiquetes per a preus

Qualsevol comerç o botiga necessita etiquetes per a preus.
A impremta Covet podem oferir-te l’etiqueta que necessites amb una gran varietat de colors, suports, acabats i adhesius.

Sigui quina sigui la seva necessitat, tenim l’etiqueta que està buscant. En impremta Covet som especialistes en el disseny i impressió d’etiquetes adhesives personalitzades. Podem realitzar tot tipus d’etiquetes per marcar preus.

A més del preu del producte, si vol, la seva etiqueta pot portar informació complementària com la talla, la data de caducitat, la marca, el seu logotip …

Colors i suports per a etiquetes per preus

Disposem d’etiquetes amb diferents fons: blanques, amb fons de color, transparents, fluorescents, metàl·liques i opaques. A més, pot escollir entre multitud de tipus de paper, incloent el paper kraft, etiquetes tèxtils o de tela, amb paper verjurat o papers amb textures.

Acabats etiquetes preus

Per donar un toc de distinció a la seva etiqueta i al seu producte, podem realitzar acabats de qualitat com la realització d’etiquetes penjants, encunyades, rodones, plastificades o amb relleu.

Finalment, disposem de diversos tipus d’adhesiu per a tot tipus de necessitats: removibles, per a congelats i de gran fixació.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per demanar pressupost sense compromís per al disseny i impressió de la seva etiqueta per marcatge de productes.

TENS ALGUNA CONSULTA?

Sol·licita'ns pressupost, planteja'ns els teus dubtes!

Aquí tens un formulari i dades de contacte

Tipus de paper*:

Acabats*:

Format*:

Altres tipus d’etiquetes